Zajistíme pro vás instalaci i dodávku topných těles, systémů i kotlů přesně podle vašeho zadání. Pro vytápění rodinných domů i bytů i pro pohodlný ohřev vody vám nabízíme veškeré varianty, které současný trh nabízí. Záleží pouze na vaší představě a očekávání. Kotle na pevná paliva, ale i kotle plynové či elektrické vybíráme na základě přesné kalkulace vytápěné plochy. Rádi vám přiblížíme výhody a náročnost obsluhy jednotlivých zdrojů, jejich výkonnost i náklady pro běžný provoz. Čerpat můžeme z dlouholeté zkušenosti, rádi vám doporučíme ideální typ s ohledem na minimalizaci nákladů i snadnost obsluhy. Zajímavou variantou jsou kombinované systémy průtokového nebo akumulačního ohřevu se zapojením solárních panelů.

Topná tělesa jsou opět pouze vaší volbou. Podle technických možností daného objektu pro vás připravíme kompletní plán montáže ústředního topení, ale i topení podlahové nebo ventilační systémy.

K zadané práci vždy přistupujeme s maximální pečlivostí. Dbáme na výběr kvalitních materiálů, u zařízení vždy doporučujeme typy, které mají dlouhou životnost a vykazují nejvyšší výkon. Při realizaci se snažíme najít řešení, která nejlépe splní vaše očekávání. Dbáme nejen na zajištění efektivní míry vytápění, ale i na dodržení perfektního vzhledu topných těles instalovaných v interiéru bytu.